Stylový kožený obal na notebook: Elegance a bezpečí v jednom

Pokud hledáte praktický a elegantní způsob, jak ochránit svůj notebook, naše kožená složka na notebook je přesně tím, co potřebujete. Tento luxusní obal nejen chrání vaše cennosti, ale zároveň působí jako reprezentativní doplněk, který udělá skvělý dojem při každé důležité schůzce.
Kožené psaníčko nejen na plesy

Kvalitní kožená složka pro MacBook

Naše kožená složka je vyrobena z prvotřídní hovězí teletiny, která zajišťuje dlouhou životnost a odolnost proti poškození. Kožený obal je dostupný ve dvou klasických barevných variantách – hnědá caramel a černá – aby ladil s vaším osobním stylem nebo Vaším outfitem. 

Kožený obal je navržen pro notebooky do velikosti 15,3 palců a bez problému pojme i MacBook Air 15''. Je to dokonalý společník nejen pro každodenní pracovní rutinu, ale také pro ty, kdo si potrpí na stylové a funkční doplňky.

Luxusní podšívka a prostornost

Jednou z hlavních předností našeho koženého obalu je luxusní podšívka, která chrání váš notebook nebo jiné cennosti před poškozením a zároveň dodává složce příjemný dojem na dotek. Díky této podšívce můžete mít jistotu, že váš notebook bude v bezpečí i při časté přepravě. Složka nabízí dostatek prostoru nejen pro notebook, ale také pro diář, zápisník nebo dokumenty formátu A4. To z ní činí perfektního společníka nejen pro práci, ale i pro důležité obchodní schůzky, kde chcete zaujmout profesionálním vzhledem.
Kožené psaníčko nejen na plesy

Praktické rozměry a kvalitní zip

Velikost kožené složky:

  • Šířka: 37 cm
  • Výška: 26 cm
  • Tloušťka: 4 cm

Tyto rozměry zajišťují, že kožený obal pojme notebooky i další pracovní potřeby, aniž by byl příliš těžký nebo objemný. Zapínání je řešeno pomocí kvalitního zipu od renomované společnosti YKK, který garantuje hladký chod a dlouhou životnost.

Kožené psaníčko nejen na plesy

Kožený obal jako ideální firemní nebo reklamní dárek

Tento kožený obal na notebook je nejenom praktickým doplňkem pro jednotlivce, ale také skvělým řešením pro firmy, které hledají udržitelný firemní dárek. Pro svou nadčasovou eleganci a funkčnost je obal oblíbený mezi firmami, které chtějí ocenit své zaměstnance nebo potěšit obchodní partnery dárkem, který má skutečnou hodnotu.

Více

Pro koho je kožený obal určen?

Naše kožená složka je ideální pro širokou škálu lidí:

  • Učitelé: Stylový doplněk pro každodenní přenášení notebooku a učebních materiálů.
  • Manažeři a podnikatelé: Dokonalý doplněk pro profesionální prezentaci na obchodních jednáních.
  • Freelanceři a kreativci: Praktický a reprezentativní obal, který ochrání nejen notebook, ale také dokumenty a další věci, které musíte mít po ruce. 
Kožené psaníčko nejen na plesy