Dřevěné Vánoční ozdoby od Wood Style

Vánoce jsou svátky plné kouzelné atmosféry, světel, vůní a samozřejmě i dekorací, které přinášejí do našich domovů teplo a radost. Představte si Vánoce bez umělých plastových ozdob – jen přírodní materiály, vůně dřeva a ozdoby s příběhem. To je přesně to, co vám nabízí naše ručně vyráběné dřevěné vánoční ozdoby. Každý kousek je unikátní a přinese vám do domova nádech přírody a tradičních Vánoc. Podívejte se jaké sady ozdob jsme pro Vás vyrobili. 

 Dřevěné Vánoční ozdoby od Wood Style

Kouzlo dřevěných ozdob

Dřevěné vánoční ozdoby jsou nejen krásné, ale také ekologické. Naše ozdoby jsou zhotovené z březového dřeva, které je jemné, ale zároveň odolné. Vyhýbáme se umělým materiálům a sázíme na přirozenost, která je udržitelná a přátelská k životnímu prostředí.

Umíte si představit ten pohled na vánoční stromeček, ozdobený dřevěnými vločkami nebo malými dřevěnými postavičkami? Je to jako vrátit se k tradicím, kde jednoduchost a příroda hrají hlavní roli.

 Dřevěné Vánoční ozdoby od Wood Style

Sada Dřevěných Vloček

První sada, kterou vám představíme, obsahuje 6 nádherných vloček o velikosti cca 8 cm. Tyto vločky jsou vyřezávané z březového dřeva a díky jejich jemným tvarům působí opravdu elegantně. Váš stromeček tak získá zimní a přírodní atmosféru, kterou umělé ozdoby nikdy nemohou nabídnout.

Ozdoby s Vánočními motivy 

Pro ty, kteří hledají rozmanitost, nabízíme sadu, kde najdete ozdobičku ptáčka, dva soby, stromeček, sněhuláka a srdíčko. Tato sada představuje radost a hravost Vánoc. Každý kus je pečlivě vyřezaný a přinese vašemu stromečku příjemnou a veselou náladu.

 Dřevěné Vánoční ozdoby od Wood Style
 Dřevěné Vánoční ozdoby od Wood Style

Decentní Vánoční motivy

Pokud preferujete minimalistický styl, určitě vás nadchne naše sada s obrysy vánočních motivů, jako je anděl, kometa, kapr, zvoneček, vánoční strom a dárek. Tato decentní ozdobná sada je ideální pro ty, kteří chtějí zachovat čistý a jednoduchý styl bez přemíry lesku a zdobení.

 Dřevěné Vánoční ozdoby od Wood Style

Pokud hledáte něco výraznějšího, máme pro vás speciální sadu dřevěných vloček. Tyto dřevěné vločky jsou výraznější, a Vánočním stromečku opravdu zazáří. Díky větším dřevěným plochám působí masivněji a jejich přírodní struktura se krásně odráží ve světle vánočních světýlek. Tato sada přinese do vašeho domova nejen nádech zimní pohádky, ale také ukáže jedinečnou krásu přírodního materiálu v plné parádě.

 Dřevěné Vánoční ozdoby od Wood Style

Dřevěné “Baňky” s motivy

Náš další hit jsou dřevěné "baňky", které mají uvnitř vyřezané různé motivy, jako je stromeček, anděl, betlém, svícen a vločky. Tyto ozdoby jsou jemné, ale přitom výrazné, a působí jako malé umělecké kousky. Můžete je použít nejen na stromeček, ale také jako dekorace do oken nebo na slavnostní stůl.

 Dřevěné Vánoční ozdoby od Wood Style

Originální dřevěné jmenovky na dárky

Pokud si chcete letos udělat opravdu originální Vánoce, přidejte ke svým dárkům dřevěné jmenovky. Tyto malé, ručně vyráběné jmenovky (4 cm x 5,5 cm) dodají každému balíčku osobní a jedinečný dotek. Jmenovky jsou zhotovené z březového dřeva, stejně jako naše ozdoby, takže perfektně ladí. 

 

Vánoce plné přírody a kouzel s Wood Style

Naše dřevěné vánoční ozdoby vám umožní prožít Vánoce jinak – přirozeně, stylově a s úctou k tradici a přírodě. Vše je vyrobeno ručně v naší rodinné dílně, každá ozdoba nese s sebou příběh, který dodá vašemu domovu jedinečnou atmosféru. Přejeme vám kouzelné Vánoce s nádechem přírody. Pokud hledáte ještě inspiraci na Vánoční dárky, podívejte se do našeho článku na tipy na Vánoční dárky