Dřevěné podtácky do Vašeho domova

V jednoduchosti je krása, a to platí i pro naše dřevěné podtácky, které jsou mnohem víc než jen praktický doplněk. Jsou to malé umělecké kousky, které přinášejí eleganci a přírodní teplo do každého dne. Každý podtácek je ručně vyrobený v naší dílně, inspirovaný přírodou a řemeslnou tradicí, což jim dodává unikátní charakter a ducha přírody. 

Dřevěné Podtácky do Vašeho domova

12 různých motivů 

Naše podtácky nejsou jen funkční, ale také dekorativní. Nabízíme 12 různých motivů, od jemných geometrických vzorů až po složitější vyřezávané motivy, které z každého podtácku dělají malý klenot ve Vašem domě. K dispozici jsou ve dvou tvarech – kulatý podtácek, který je ideální pod hrnce nebo jako dekorace, a šestiúhelník, jehož tvar jsme si vypůjčili od včel. Šestiúhelník je perfektním společníkem pro hrníčky s kávou nebo skleničky, a dodá vašemu stolu stylový vzhled.

Dřevěné Podtácky do Vašeho domova

Přírodní i u Vás doma

Naše dřevěné podtácky jsou vyrobené z kvalitního dřeva, které navozuje pocit tepla a pohody. Jejich přírodní vzhled a struktura vytvářejí příjemnou atmosféru, ať už je používáte na každodenní servírování nápojů, nebo jako dekoraci na stůl. Ať už položíte na podtácek horký čaj, kávu nebo sklenici vína, jeho přirozená elegance pozvedne každý okamžik.

Ručně vyrobeno v naší dílně

Každý podtácek je ručně vyrobený s důrazem na detail a kvalitu. V naší rodinné dílně se věnujeme každému kousku individuálně, aby byl nejen praktický, ale i esteticky dokonalý. Výroba je udržitelná a šetrná k přírodě, což z našich podtácků dělá nejen krásné, ale i ekologické výrobky.

Dřevěné Podtácky do Vašeho domova
Dřevěné Podtácky do Vašeho domova

Variabilita podtácků

Ať už si chcete pořídit jen jeden podtácek, nebo celou sadu, máme pro vás řešení. Naše podtácky si můžete zakoupit po jednom kuse, nebo využít zvýhodněnou sadu 6 kusů, která je ideální jako dárek nebo stylový doplněk pro váš domov. Můžete si vzít také od každého motivu jeden a vytvořit si tak pěknou různorodou sadu podtácků podle Vašeho výběru. 

Dřevěné Podtácky do Vašeho domova

Skvělý a praktický dárek
Dřevěné podtácky od Wood Style jsou nejen praktickým doplňkem, ale také mohou být skvělý dárkem pro maminku, babičku nebo kamarádku.  Vyberte si z našich uměleckých motivů a tvarů ten, který vám bude dělat Vám nebo Vašim blízkým radost každý den. Vneste kousek přírody do svého domova s našimi ručně vyrobenými podtácky!