Dřevěné brýle: náš první výrobek

Hledáte unikátní doplněk, který nejen skvěle vypadá, ale zároveň je i ekologicky šetrný? Dřevěné brýle od Wood Style jsou přesně tím, co potřebujete. Tyto brýle kombinují nádherný vzhled, pohodlí při nošení a dlouhou životnost, což z nich činí ideální volbu pro každého, kdo chce být stylový a zároveň šetrný k přírodě. 

Dřevěné brýle jsou prvním produktem, který jsem vyrobil a tak začal příběh naší značky Wood Style

Dřevěné brýle: Stylový a udržitelný trend

Unikátní výroba plná tradice a preciznosti

Každý pár slunečních brýlí od Wood Style je vyroben z 85 jednotlivých dílků dýh různých dřevin jako je dub, jasan, ořech nebo třešeň – podle vašeho výběru. Proces výroby je fascinující ukázkou řemeslného umění a trpělivosti:

  1. Příprava dýh: Výroba začíná nastřiháním dýh, které jsou následně prolepeny a vloženy do kopyt.
  2. Lisování: Kopyta s prolepenými dýhami jsou umístěna do lisu, kde schnou několik hodin. Tento krok zajišťuje, že dýhy získají požadovaný tvar brýlí.
  3. Frézování: Po lisování se z dřevěných komponentů vyfrézují požadované tvary brýlí, které se následně nalepí na sebe a začíná proces dobrušování.
  4. Montáž: Když jsou brýle obroušeny, přichází na řadu montáž pantů z ušlechtilé chirurgické oceli. Poté se na brýle nanese třívrstvý lak s mezibrusem.
  5. Osazení skel: Dokončené obruby jsou zanášeny do optiky, kde jsou vybaveny skly vyrobenými na zakázku českým výrobcem.

Celý proces výroby jednoho páru slunečních brýlí trvá více než 8 hodin ruční práce, což zaručuje vysokou kvalitu a preciznost každého kusu.

 

Dřevěné brýle: Stylový a udržitelný trend

Výjimečné vlastnosti dřevěných brýlí

Dřevěné brýle od Wood Style nejsou jen stylovým doplňkem. Mají mnoho výhod, které je odlišují od ostatních:

  • Hypoalergenní materiály: Díky použití přírodních materiálů jsou brýle hypoalergenní a vhodné pro citlivou pokožku.
  • Flexibilní panty: Díky vložení flexibilních pantů se brýle přizpůsobí jakémukoliv obličeji, což zajišťuje maximální pohodlí.
  • Odolnost : Dřevo je nejen krásné, ale také velmi odolné. Brýle jsou impregnovány, což jim dodává extra odolnost proti poškození.
  • Unikátní design: Každý kus je originál s jedinečnou kresbou dřeva, což znamená, že vaše brýle budou vždy jedinečné.
 

 

Dřevěné brýle: Stylový a udržitelný trend

Výběrem dřevěných brýlí od Wood Style také podporujete udržitelnost a ekologickou odpovědnost. Používání přírodních dřevin a ruční výroba minimalizují dopad na životní prostředí. Navíc, pokud se vaše brýle poškodí, nemusíte se obávat výměny celých obrub. Wood Style nabízí opravu i bez účtenky, což je další krok k udržitelnému přístupu.

Dřevěné brýle od Wood Style jsou nejen moderní, ale také nadčasové. Uchvátí vás svou originalitou, elegancí a luxusem. Jsou dostupné v různých stylech a typech dýh, takže si můžete vybrat ten, který nejlépe vyhovuje vašemu osobnímu vkusu. Ať už hledáte brýle bez dioptrií nebo dioptrické, Wood Style vám nabízí širokou škálu možností. 

Dřevěné brýle: Stylový a udržitelný trend
Dřevěné brýle: Stylový a udržitelný trend

Ke každým dřevěným brýlím obdržíte také ručně vyrobený kožený obal a utěrku z mikrovlákna, které zajistí, že vaše brýle budou vždy v bezpečí a čisté. Tento důraz na detaily potvrzuje, že Wood Style se stará o své zákazníky s maximální péčí.